Masina de inghetata multifunctionala si super compacta GelMatic Giotto.

Super noutatea de la Gel Matic, Giotto, intruneste 5 utilaje intr-unul singur. Datorita inverterului incorporat poti prepara milkshake, bauturi cu gheata,  inghetata soft, gelato sau hard ice cream. Poti servi 5 produse diferite intr-o singura si sau poti avea in fiecare zi a saptamanii un produs diferit.

Proiectat intr-un stil minimalist dar foarte practiv si ergonomic, Giotto ocupa doar 30cm latime si este foarte silentios astfel incat sa nu se faca remarcat in locatia dvs decat prin gama de culori diversificata si bineinteles, prin produsul de foarte buna calitate pe care il furnizeaza.

Pentru ca tehnologia sa fie la cel mai inalt nivel, Gelmatic a incorporat in Giotto si pasteurizator. Astfel produsul tau respecta toate standardele de igiena si siguranta alimentara.

Cuva masinii are o capacitate de 5 litri iar cilindrul de inghetare 1.7 litri.

Giotto poate furniza o inghetata soft de 150 de grame pe minut sau, atentie, 500 de grame de gelato la o singura actionare de maneta!!!

Tehnologia speciala, fara pompe de aerare permite introducerea unei compozitii care sa contina inclusiv seminte, alune, bucati mai mari de ciocolata sau de fructe pentru a rezulta o inghetata asa cum iti doresti.

Mai multe detalii puteti gasi in video: Gel Matic Giotto video presentation

Gel Matic Giotto

  • Cod produs: Giotto
  • Disponibilitate: La comanda
  • 49,563.50 Lei

  • Fara TVA: 41,650.00 Lei